Načítám

Podívejte se, jak to Vašim dětem jde

Výročí eTwinningu

Výročí eTwinningu

12.02.2021


Škola pokračuje ve hře

Jak jsme vás informovali na začátku školního roku, naše škola se v září zapojila do hry s názvem „15“ aneb eTwinning má občanku, kterou vyhlásilo Národní podpůrné středisko pro eTwinning v ČR (Dům zahraniční spolupráce) u příležitosti výročí 15 let eTwinningu v naší zemi.

Hra probíhá ve veřejné virtuální třídě Twinspace, ve které je 15. den v měsíci zveřejněn úkol, díky kterému se žáci seznámí s platformou eTwinning a také si vylepší IT dovednosti. Doposud naše dvě skupiny zvládly všech pět úkolů, např. jsme společně vytvořili slovní mrak, vánoční přání či originální reklamu na eTwinning v podobě plakátů. 

Naši práci si můžete prohlédnout zde na stránkách projektu. Třetí úkoly si můžete prohlédnout na této online nástěnce. Přání jsme vytvořili netradičně takto. Zpracování 5. úkolu je k vidění zde.

 
plakát úkol 5


Těšíme se, jaké další zajímavé úkoly si pro nás připraví Národní podpůrné středisko pro eTwinning.
 
Mgr. Jana Losíková







5. 10. 2020
 
Naše škola se zapojila do oslav výročí eTwinningu

I žáci naší školy se zapojili do hry s názvem „15“ aneb eTwinning má občanku, kterou vyhlásilo Národní podpůrné středisko pro eTwinning v ČR (Dům zahraniční spolupráce)  u příležitosti výročí 15 let eTwinningu v naší zemi.
 
logo eTwinning


 
eTwinning 15 let

Hra probíhá od září 2020 do listopadu 2021 ve veřejné virtuální třídě TwinSpace. Do hry se zapojují děti z MŠ, ZŠ a SŠ z celé republiky. Díky postupnému splnění 15 různých úkolů se takto žáci seznámí s platformou eTwinningu jako takovou, s prostředím Twinspace, což je prakticky cílem této hry. Ve hře tedy nikdo neprohrává, vítězí každý, kdo se zapojí.

Věříme, že tato zkušenost bude pro žáky nejen zábavná, ale i přínosná a motivující pro budoucí realizace eTwinngových projektů na naší škole.
 
Mgr. Jana Losíková